| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no nevím, my přes den máme tak 19-20, max 21, ale to už větráme, netopíme skoro vůbec, za celou zimu jsme měli topení zaplé snad 2x-3x když venku bylo kolem -20°C. Mirkoventilace je otevřená vždy na jednom okně v každé místnosti, bydlíme v panelovém domě.
Na noc ještě větrám, případně, pokud není mráz víc jak -5°C tak nechávám otevřené okno, dokud nám není zima.
Na spaní totiž je ideální teplota 16 max 17°C. Alespoň tak mi to říká naše dětská dr, a já to dodržuju, radši dvě deky a větrat, kor když jsou děcka nemocný, tak jim ten studený vlhký vzduch dělá dobře. Mimochodem je to i prevence proti laryngitydám.

JInak to neřeším, at si každý topí jak chce. Moji rodiče třeba mají taky 24°C a kupodivu mi je u nich většinou dost zima, protože mají starý zrekonstruovaný barák a prsotě chladno od podlahy a já nesnáším zimu od noh.
Nebo chodím ke kamarádce, co zase bydlí v prvním patře paneláku uprostřed (my bydlíme ve 4 na kraji) a ona tam má furt taky zimu od podlahy a přitom topí jak šílení. Ale prostě pod nima je sklep a pod námi je byt, takže podlahu máme teplou a vzduch nám vyhovuje chladnější.
jsme doma dva astmatici.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.