| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Poraněné bradavky? Na to se Tě ptal doktor??? ~t~
Kristova noho, vždyť i kdyby dítě nějakou krev z poraněných bradavek vycuclo, tak to projde trávicím traktem a ve stolici se OPRAVDU neprojeví. Navíc, natrávená krev z horní části trávicího ústrojí rozhodně nebude světlá, ale hodně tmavá.
Jinak já jsem to řešila u malé, když měla kolem 4 měsíců. Rozhodně bych ale kvůli pár nitkám na pohotovost nejela, ještě tam chytne nějakou virózu, a pokud to není nic vážného, tak probůh hlavně ne hospitalizace, tam se tak spíš nakazí těmi rotaviry, co si budeme namlouvat. Dcerka mi takto na infekčním chytla potvoru, které jsme se zbavovali několik měsíců, přitom měla "pouze" alergii na kravské mléko, to ale v nemocnici neodhalili, to jsem si musela vyzjistit sama.
Moje poznatky o nitkách krve ve stolici jsou takové:
- i když se to zdá divné, tak u nás (nejmladší dcera) to s největší pravděpodobností souviselo s probíhající rýmou, konec rýmy se projevil hlenovitou stolicí s nitkami krve, a to několikrát a pak jako když utne a klid. Myslím, že to byla celková imunitní odpověď organismu, veškerá imunita je ve střevech a i když to není přímo spolykaná rýma, jak se mnohé maminky domnívají, může to být boj organismu s infekcí jinde v těle, než jen ve střevech.
- dál to může být počínající příznak alergie na kravské mléko, nebo něco jiného, u mojí nejstarší dcerky to byla vejce a kravské mléko. To ale provácí celkový břišní diskomfort, bolení bříška atd. atd. Příznaky se projevují postupně.
- samzřejmě to může být i nějaká střevní ifekce, ale to mi přijde u 2 měsíčního mimina plně kojeného málo pravděpodobné.
Shrnula bych to tak, že pokud je miminko v pořádku a nejeví žádné další známky potíží, zvolila bych metodu vyčkávací a nepanikařila. Plně bych kojila dál a sledovala četnost a charekter stolice a celkově jak na tom miminko je.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.