| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Liško chlupatá, jasně, souhlasím, já to tak myslela, ale špatně formulovala, myslela jsem výuku cizích jazyků na škole, já byla od mala vedená k němčině, na základce jsem měla soukromé hodiny, pak i angličtinu… Na konci základky se vše změnilo a najednou se ,,vše dohánělo,,
Rodičům jsem dnes vděčna za to, že mě k jazykům vedly, mám to v dnešní době mnohem jednodušší než například některé kamarádky z dětství, které k NJ nebo Aj přišly až na střední, tam se skoro nic nenaučily a následně vše doháněly v ,,dospělosti,, - některé ani nedohnaly

Karlo, ale to je to, já bych ho na golf také nedala, jen proto, že by chtěl …. On chtěl poměrně dlouho a vytrval, dokonce první půl rok hrál s klubovými ( zapůjčenými ) holemi…
Do té doby jsme nic neinvestovali … a také jsem si jako laik myslela, že je golf nákladná hra – v našem případě finančně není ( dostal grant ), je to náročné na čas…

Nechci, aby to vyznělo, že na co ukáže to má … byť ty možnosti zatím máme… naopak, co chce, to si musí zasloužit nebo pro to něco udělat…
Bag s holema dostal po půl roce a to k narozeninám – přál si ho a nic jiného …

A proč se ohrazuji? Protože mě vnímání dětí, kteří jsou v něčem jiné než ostatní vytáčí, nemám ráda stádovitost…

Má nejlepší kamarádka děti nedává do žádného kroužku, nemají žádné aktivity, proto ji nemám o nic méně ráda než někoho, kdo podporuje děti stejně jako já…
Řeknu svůj, leckdy odlišný názor, ale respektuji její rozhodnutí…

Já byla odpůrcem plavání kojenců – se synem jsem na plavčo nechodila, ve 4 letech jsem ho dala do plavecké školičky o letních prázdninách a během prvního dne se naučil plavat, kamarádka chodí se synem na plavání 2x týdně od narození, také je mu 6 a ještě plavat neumí…

Chci tím pouze říct, že škatulkování je k ničemu, většinou se jím pouze obhajuje vlastní postoj …
Každý většinou ,,jedeme,, dle svého uvážení a možností …

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.