Nám to taky zanedbali u nejstarší, bylo to otřesné, kdybych věděla to co vím dneska, jednala bych úplně jinak. Oni do chudinky malé rvali v nemocnici rýžový odvar (ve 3 týdnech!!!), to bylo neskutečný, jak chudák trpěla, Rvali jí to tam bez mého svolení flaškou, skoro mi kvůli tomu odrovnali kojení (měla jen 2,5 kila) a pak tam ze mě dělali blbce, když jsem se bránila, že mám málo mlíka, proto nepije, přitom mně teklo mlíko proudem, jaké jsem měla přetlaky. Sešlo se tam na mě celé oddělení, to se pak těžce argumentuje, sama s nemocným dítětem, v šestinedělí, proti takové přesile. Nerada vzpomínám. když jsem odtud odcházela, říkala jsem si, že si na to přijdu sama, co jí je, protože oni to uzvařeli tak, že jí nic není, když nemá nález ve stolici. Ze mě udělali hypochondra. No hnus. Toto bylo v dětské nemocnici v Brně na infekčním oddělení. To byla story na knihu.
Takže zakladatelce - hlavně žádnou mrkev a rýži!!!!!!!!!!!!!!!!!! To je na ránu, když toto v dnešní době radí doktoři kojící matce 2 měsíčního miminka.