Ahoj dcera mela jednou nitky krve ve stolici. Jeli jsme na pohotovost a tam nam rekli, ze je to normalni, ze se to proste nekdy stane. Udajne to bylo z toho, ze jsem snedla zeleninu (myslim rajcata), ale to mi prijde jako totalni blbost. Byla tam tehdy nejaka stara Dr. (cca 70let) a rekla, ze se mam vyhybat zelenine pri kojeni. Proste kecy. Zeleninu jsem jedla dal a uz se to neopakovalo. Takze pokud by to bylo jednorazove, tak bych to asi neresila, pokud opakovane, resit s Dr, ktere duverujes...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.