Sojko, poslala jsem manželovi odkaz na tvůj článek a jen slyším naprosto šílený smích od jeho počítače.
Po poněkud náročnějším odpoledne s našimi zlatatíčky je tohle úžasný balzám na nervy.
Dík moc
Jestli tě to potěší, tak já mám extra smůlu na jednu konkrétní buchtu. Doma jí peču poměrně často, ale - jen do ní se mi už několikrát povedlo vysypat 30 deka soli a ne cukru. Samozřejmně, že na to přijdu až ve chvíli, kdy do těsta hodím několik lžič strouhaných ořechů.
Ač v pekáčku peču i jiné buchty, vymazávám stejně, tak u téhle buchty se prostě občas těsto chytí a mám co dělat, abych nemusela použít sbíječku. Těsto se mi srazilo nebo nevykynulo a podobně. Čokoládová poleva se zdrcla.... Manžel vždycky komentuje :" No, víš, že mi tamta buchta chutná, ale máš odvahu jí dneska upéct? A máš dost surovin na druhou, kdyby se zase nepovedla? "