| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kivíku - moje máma se snažila mě naučit vařit, protože holka přece musí umět vařit. Smůla, nepodařilo se jí to, protože zastávám názor, že proč se to učit, když to nepotřebuju. Taky se nebudu učit opravovat auto pro případ, že nebude v dosahu můj automechanik. A žiju? Jo, žiju. A nepociťuju jako nějakou křivdu, že jsem se učila vařit až ve své domácnosti. Prostě jsem to potřebovala. Takže vůbec nehrotím, že se moje dcera nehrne k vaření a brambory loupat nebude, aby si nezničila nehty. A je mi úplně jedno, jak to bude dělat ve své domácnosti, protože jí je naprosto jasný, že já jí tam nebudu chodit brambory loupat a mýt hajzlík.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.