Včera jsem dělala dvojtou dávku vajíčkové pomazánky 1 hodinu. Myslím, že jsem trhla rekord. Vaření mně naprosto nebaví. Jíst mně taky nebaví, stačí když se toho načuchám. Bohužel denně připravuji jídlo pro 5 lidí(snídaně svačiny obědy večeře) a příští rok pro 6. Nechápu jak to vaření může někoho bavit.Tolik práce to dá a zbyde jen špinavé nádobí. Ještě že mám myčku to bych asi zešílela.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.