tchyně dělá oběd určitě tři hodiny. A je pro mě odstrašující případ..vaří moc dobře-a složitě. V neděli dělá často takový plněný masový rolky, k tomu dvě přílohy, brambory a takový kluzky, složitej salát z červenýho zelí a smetanovou omáčku K tomu polívku a buchtu. Nikdo jí nikdy nepomáhal,zato po naservírování na stůl měli vždycky plnou hubu keců, že do zelí měla dát ještě tohle a kluzky jsou dneska takový amaso by mohlo bejt ještě křehčí, kde ho koupila atd atd...Vždycky mě přešla chuť a říkala jsem si-tak tohle fakt nikdy...
Zajímavý je,že jeden její syn-můj manžel-měl tohle tendenci dělat, já vařit až na úplný rychlovky téměř přestala a pokud chce něco složitějšího, tak si to vaří sám-a celkem spokojeně...A my mu to nekritizujeme...