| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

o tom to téma bylo, co jsem tedy pochopila.

Že někdy je dospěle za cenu těch kabelek a podpatků....

Jinak jsme nedávno seděli v autě před školou, tam chodí i deváťáci, nebo mladší a synové začínají kopírovat kolty proklatě nízko.

Zatím byl problém opačný... "MOHL BY SIS TY KALHOTY STÁHNOUT K PASU? NEBO JSOU TI KRÁTKÝ??!!!"
"ne mám je vysoko, ale ty to nechápeš, já bych je chtěl níž, ale voni mi spadnou..."...

Takže ty co prokladě vysoko jsem dneska vyřadila, všechny, co jsou stáhnout níž zařadila do aktuálního šatníku.

a k chechtání, kluci blbli před školou, prsili se před holkama, ale ten jeden si fakt dával záležet, aby přesně ty kalhoty stáhl tak, aby byl vidět nápis... značka... nahoře na gumě od spodního prádla, prostě v lajně... jezdili na skejtu, ale on to tak hlídal... fakt pozér úžasnej.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.