Fed,
já to svoje děti taky učím a jak už jsem psala ty dětské obleky se dají koupit i použití a nebo opravdu koupit jedny "slavnostnější" kalhoty a košily.
Není potřeba chodit v džínách. Zcela upřímně i obyčejné Tesco vede tyhle dětské hadříky za pár korun.A i když to není nějaká super kvalita pořád lepší jak džíny a tričko se Spidermanem.
Xantipo,
to není o financích. Moje sestra má pět dětí. Dvě dospělé a skoro devítiletá trojčata takže asi chápeš,že nemá všechno nové. Dřív dědili,ale teď už dorostli mojí dceru a syn je zase o hodně větší,takže nemají moc šanci.Resp. něco ségra dá do sklepa pro pozdější využití. Nicméně i tak chodí na společenské akce oblečení jinak,než normálně třeba do školy. Já přece neříkám,že všichni musejí mít oblek,ale ty slušnější kalhoty snad jdou sehnat za pár korun třeba na m.m.b nebo jiném podobném servru.To zase není o tom,že by to nebylo dostupné,ale spíš o prioritě jestli je to pro někoho důležité nebo ne.
Mimochodem třeba HM měli nádherný manžestrový sáčka,který se dají vzít i k těm džínům a vypadají v tom ty kluci suprově.