Tahle diskuse je už utopená,ale snad se sem ještě mrkneš.Jsem ráda,že se ozýváš.Na Dámě jsme to probraly,Kotě tam dnes ještě nebyla,tak to nečetla.STOP stav teda určitě neplatí pro tebe!!!!Je fakt,že v tom období jako ty se nám tam přihlásilo víc maminek a myslím,že s vyjímkou jedné brzo odpadly.Moc nechodily,tak jim Kotě taky už blokla přístup.Já je celkem chápu,když už jsme tam dlouho parta a známe se tak se do rozjetýho vlaku těžko nastupuje,páč můžou mít pocit,že jsou navíc.Že nezapadly. U tebe jsem ten pocit ale právě vůbec neměla. Podle mě zapadlas dobře,jakobys s náma byla od začátku.Psaly jsme ti i do vzkazů (bylo vidět,že jsi tam on-line,ale tys neodpovídala nikomu! my nikdo nevěděl,co se s tebou stalo. Já osobně třeba měla představu,že ti to třeba někdo doma zakázal. ( jsou takový případy!!)a tím jsem si vysvětlila,že ses ani nerozloučila a vymazala si všechny fotky!!! jakože se tam třeba tchýně našla i s fotkou a četla jak o ní píšeš a tak ti roztřískala počítač....
Ale tak chápu tvoje důvody se už neprosit.(Přesto se přimlouvám. a nejen já!) Tak se můžeš vrátit sem na rodinu do té původní diskuse. tam je sice už mrtvo,ale občas tam některý z nás mrknou. Tam se o nic prosit nemusíš. je škoda,že máme stejně starý dětičky a nic o těch tvých nevíme.A nikdo jsme se nedověděly,že bys jela s nama taky na ten loňskej sraz.Mrzí mě to. letos jedem na Lipno.Tak se přidej!!!