| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám problémy s cyklem, v listopadu jsem prodělala revizi kvůli ZT a od té doby to jde s cyklem z kopce. Antikoncepci jsem vysadila loni v červnu, pak jsem dvakrát měla cyklus 34 a 32 dní, poté jsem otěhotněla. Po revizi přišla MS sama 39.den, další už bohužel ne, takže jsem musela 45 DC na vyvolávačku (agolutin) a za pět dní jsem to dostala. Nyní jsem zase 34 DC a bohužel stále nic. Chtěli jsme se zase od března snažit o miminko,ale s těmihle cykly - necykly, to bude asi problém, nevím, jestli mám ovulaci nebo ne. Doktor to zatím neřeší, řekl mi, že si mám dělat každý 30.den cyklu test a když nebude pozitivní, tak mám jít hned na vyvolávačku, což se mi moc nelíbí, pořád do sebe cpát hormony, ale nic jinýho mi k tomu neřekl. Brala jsem teď po tři měsíce kapky Gynex, ale bohužel mi nijak nepomohly, piju kontryhelový čaj - říká se, že je vhodné ho pít do ovulace, ale když nevím, jestli ji vůbec mám a kdy, tak jestli nebude lepší ho pít celý cyklus, co myslíte? Poradíte mi nějaké výrobky, které by mohly pomoci k pravidelnému cyklu, hlavně aby mi MS chodila sama a nemusela jsem na vyvolávačky. Četla jsem o Sarapisu, Femigardu a já nevím co ještě, ale aby to nebyly vyhozené peníze, i když je jasný, že na každýho působí něco jiného. Kdy to s vámi začal doktor řešit? Dá se otěhotnět i přes cykly s vyvolávačkou ?? Budu ráda za vaše zkušenosti, tipy atd...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.