taky jsem chodila pro ségru do školky...a jezdila od první třídy sama 11 km autobusem..tehdy prostě lidi nebyli tak připosraní, nebyli tolik informovaní co čeká ,,tam venku" možná to bylo lepší, člověk se tak nestresoval:)
já jsem to zdědila po našich..tu vlastnost to moc nehrotit, všude číhá nebezpečí, třeba mě do mě někdo nabourá autem a taky se kvůli toho nevzdávám řízení.. myslím, že to, že se něco stane doma dětem, které se o sebe umí postarat je méně pravděpodobné než ta autonehoda.. jednoduše si ty věci tak nepřipouštím
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.