Pořád přemýšlím, zda si dát udělat gelovky nebo ne. Vlastní nehty mi sice rostou docela dobře, ale jen někde zavadím, zlomí se mi. Na lakování nemám moc času a když, tak mi lak vydrží 4 dny...vadí mi, jak ruce vypadají neupraveně. Měla jsem gelovky na nohách a byla jsem max. spokojená. Udělala by mi je ségra, takže peníze neřeším. Zvládnu s nimi v pohodě domácnost a 2 malé děti? Jste spokojené nebo byste si je už nedaly? A kdyby mi náhodou vadily, jdou lehce sundat nebo je to problém?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.