| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky, Dipsi, zumba je náročná, nejde pořádně žádné mé kamarádce....já na ni teda nechodím, je to náročné na kolena, ale nic si z toho nedělej, nejde to žádnému začátečníkovi....ale musí to být fajn, čas asi rychle utíká u písniček, že?
Jé já to nemám nějak těžké, jestli jsem to takhle prezentovala, máme se fajn, jen teď bylo takové blbé období, ale jednou jsi dole, jednou nahoře....
na břišní tance nakonec dnes nejdu, manžel je celý den na výstavišti, příjde později a unavený, takže dnes budu doma, ale vůbec mi to neva, protože se mi nikam dnes nechce....piju ranní kafe a relaxuju u fb a diskusí:)
dnes by měl být úžasný den, Ondra druhý den ve školce, i s kašlem teda(kašle už od listopadu téměř v kuse a teprve zítra jdeme na alergologii), no a já si domluvila hlídání od mamky na dvě hodinky cca dopo, pod záminkou důležitých pochůzek ve městě, haha, že jdeme s kámoškama prohrabat sekáč, a mrknout k Vietnamcům(nemám co na sebe, potřebuju něco ženského a trochu sexy, ze všeho jsem vyrostla a že bych zhubla, si už iluze nedělám) no a pak si dáme kafe....úúúžasné...dvě hodinky bez dětí:) no a odpo asi zakotvíme u kamarádky na zahradě, užít si sluníčka....ona má taky tři kluky, tak si děcka pohrajou....jo a češtinu musím večer pilovat se Samem....haha, já jsem češtinářka, a mu čeština nejde, včera dostal trojku z diktátu(je druhák), napsal( z toho, co si pamatuju: kitka, hrádsi, pak vynechal a v nějakém slově, takže to znělo asi jako tašk, místo bublina napsal bulina, pak napsal umnět(to by ale asi ani nemělo být hodnoceno ve druhé třídě, ne?)...no budeme muset diktáty pilovat!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.