Lorinko, mam tri, treti krapet neplanovane. Jde to. Musi to jit
Takze na tve dotazy: ke gynekologovi jsem temer cele tehu chodila s obema, byl to zazitek. Vetsinou jsem se nic nedozvedela, protoze oni porad mleli a na neco se ptali, takze jsem mela hlavu jak skopek. Pak na tech par kontrol v Podoli si manzel bral dovolenou, to uz neslo. Nemoci - nejstarsi je v prvni tride. Tudiz k lekari jdu s tou prostredni a nejmladsi. Ale ja teda k lekari chodim jen velmi zridka, napriklad pri deletrvajicich neklesajiich horeckach, pri beznych nemocech nechodim. Jinak ale ano, beru i ty zdrave. Ohledne mimca se ale snazim zajistit hlidani, aspon nekdy. Krouzky, to je problem, s nejstarsim ani ne, toho treba do Sokola odvezu privezu, i kdyz je treba prostredni nemocna, pocka minutku v aute. Ale prostredni to ma tezke. Ted s ni nikam nechodim, protoze ona jeste nedorostla veku, kdy by treba cvicila sama a miminko mi bohuzel na cviceni rodicu s detmi nevydrzi hodinu v autosedace, kocar tam brat nemuzu. Stejne tak brusleni, museli jsme prestat, protoze se tam neda nikde kojit a ja nemuzu jednoho ucit bruslit a zaroven koontrolovat druheho a houpat tretiho. Sumasumarum, jde to, ale nejhorsi jsou ty krouzky. Doufam to te prostredni vynhradim od zari, mimco uz bude vetsi.