| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,

ten pocit znám! Nedávno jsme si takhle s manželem ve městě vyměnili auta, já mu tam nechala svoje klíče od baráku. Doma mi děti hlídala na těch pár minut sousedka a tak mi vubec neblesklo, že nebudu mít čím zamykat, když jsem neměla ani potřebu barák odemykat a týden jsem žila bez klíču. Manželovi jsem to raději ani neřekla, teda až když přijel, tak jsem vytáhla klíče z "úschovny". Já! ...která se zamykám v téhle krajině i za bílého dne. Nemáme ani psa páč hodně cestujeme, tak že jsem spala s dětma v ložnici a vždy když jsme od nékud přišli jsem prolejzala všechny místnosti a kontrolovala pod postelema, koupali jsme se s dětma všichni tři už v pět, dokud bylo ještě vidět~t~.

Ale zabarikáduj se, jak jsi psala a vem si psíka k nohám a vlez si k dětem, do rána nějak vydržíš a ráno zkus někoho poprosit, jestli by s tebou vlezl na tu pudu at´ máš pokoj a nemusíš ani nikomu říkat, že jsi sama. Zkus si vymyslet néjakou storry, že ti tam třeba zamontovat žárovku a manžel příjde až kdo ví kdy, tak by na to neviděl. ...já jsem tu také hodně sama a taky si umím konstruovat super příběhy:-). Nikdy to neříkám nikomu, s manželem si auta sem tam střídáme a tak když tu není, nechávám svoje před garáží, aby bylo vidět, že tu je život a nebo si nechávám svítit v koupelně a když v noci kojím, tak zase rosvítím nachvíli v ložnici a nebo pak nechám svítit v kuchyni, prostě tak aby bylo vidět, že se tu furt něco děje. Jeden čas jsem byla i tak vyřízená, že jsem měla pořád zatažené závěsy v ložnici, kdyby nás někdo špízlovala, tak aby si nemohl být jistý, že tu manžel není. Ale to bylo, když přišla krize a manžel musel propustit lidi z práce a mě volal nějaký anonym a manžel pak musel odcestovat a my s malým nemohly neb byl nemocný. Nikoho tu nemáme a tak taky nemám koho zavolat.

Tak ti držím palce a nějak do rána vydrž~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.