| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nedavno jsem sledovala porad Retro na tohle tema a byla jsem stastna, ze jsme mamy dneska ne driv. I kdyz pominu vymozenosti typu prikrmy, pairove pleny apod., coz je fajn, ale neni nejdulezitejsi.

Moje mama se mnou byla velmi malo, kratka materska a mazala do prace, neexistovaly restaurace s detskymi koutky, nulova zabava pro deti typu plavani apod., coz ja i me deti mame radi, jen nudne courani po sidlisti.
O porodu ani nemluvim, ten bych pred 30 lety nechtela zazit ani v hororu, nemoznost vybrat si porodnici, doktora, sup nastrih a jedem, stacilo mi vypraveni mamy a tety.

Dale temer nulove zapojeni otcu, dle J.Šiklove v Retru se tatinek nemohl temer objevit s kocarkem na ulici. Vse bylo na zenach, ktere se predhanely v uderniceni a toho, ze vse zvladnou samy, vcetne prace. Pak byly strhane apod.
To vse si navic jeste pamatuju, vzhledemk tomu, ze uz nejsem nejmladsi a pubertu jsem zvladla jeste v komunismu.
Nic , ja jsem stastna, ze ziju v tehle dobe, staci se mrknout na par filmu z tehdejsi doby a neni mi dobre.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.