| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lído, já mám společenské vyžití s dětmi ráda, ale stačí nám hřiště a návštěvy kamarádek s dětmi. Nemám problém se seznamovat s někým, kdo má děti, protože si o těch dětech třeba i ráda popovídám.

S čím bych ale měla problém, by bylo nějaké nucené skamaráďování. Jednou mi babička řekla o jedněch známých, kteří nejsou moje krevní skupina: "Ale s tou jeho ženou by ses mohla kamarádit, má podobně staré děti." Já jsem jí ale odpověděla, že se nemůžu programově kamarádit s někým jenom proto, že má také malé děti, protože to nestačí. Na to, aby se matky s dětmi mohly kamarádit, si musejí ty matky mít co říct i obecně a nejen o dětech a také si musejí rozumět i ty děti, protože jinak by to nikam nevedlo. Jsem hodně společenská, ale na druhou stranu si dost vybírám, s kým mi stojí za to trávit čas, aby byl příjemně strávený pro nás pro všechny.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.