Přidat odpověď
Ahoj,na první dvě děti jsem používala jednorázové plenky,ted se chystám na látkové. Na druhou dceru,je už zhruba rok bez plen,jsem kupovala hlavně Tesco plenky,máme Tesco blízko a ve velikosti mini 3-6kg vyšla v akci 2+1 zdarma(jakože zaplatíš cenu jen dvou balíků) jedna plenka na 2,20Kč,dcera byla velká,takže už v šesti týdnech jsme kupovali velikost midi 4-9kg,tam vyšla v téže akci plenka na 2,50Kč,s tím jsme vystačili do 10měsíců věku,a pak do konce plenkování velikost maxi 7-18kg,jedna plenka necelé tři koruny. Kvalitu těchto plen si chválí hodně lidí,já jsem vyzkoušela všechny možné,zrovna Pampersky mi přišly nic moc,jak Sleep and Play,tak ty zelené,dále jsem byla spokojená s Babylove plenkami z DM drogerie,tam se dají uplatnit kuponky ze slevových knížek,takže cena taky tak nějak jako Tesco,vyzkoušela jsem i jedny z nejlevnějších plen z Alberta,holky s ničím problém neměly,po ničem se neprudily. Ted se dívám po akcích na jednorázové spíš ze zvyku,doufám,že u látkových vytrvám,a každou chvíli je v nějakém supermarketu docela dobrá akce na plenky. Do zásoby bych před porodem moc nekupovala,nemusí miminku sednout,spíš balík od každého a případně dokoupit podle spokojenosti.Obě holky jsem měla poměrně velké (kolem 4kg),takže plínek 2-5kg jsem měla jen dva menší balíky,druhá byla už na těch větších 3-6kg od začátku a velké nebyly. Látkové mi doporučili u obou holek kvůli kyčlím v šestinedělí,ale tak,abych přes jednorázovou dala dvě látkové,aby měla nožky co nejdál od sebe.
Předchozí