Přidat odpověď
Aachje, já jsem domácí pekárnu 4 roky, dostala jsem ji. Už teda chcípá, musíme naškudlit na novou. Nemám žádnou drahou, je to česká Professor za 1200,-. A dávno si na sebe vydělala, nepeču ze směsí a máme rádi tmavý chleba, který je drahý. Navíc manželův dědeček je pekař, tak víme, jak se takový chleba peče (měl svoji pekárnu, než mu komunisti rozbili pec) a má srovnání v tom, jak se pekl chleba od jeho puberty dodnes(chodil na brigádu do pekárny ještě v 85 letech).
A mně se hodně na dom. pekárně líbí i to, že mi šetří čas. Jednou za týden zajedeme na velký nákup a pak ještě skočím na menší uprostřed týdne, jinak do obchodu nemusím. Do pekárny svůj obyč. chleba naházím za 2 minuty a pak jen vyklepnu.
Předchozí