| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, nebydlim v Cechach a do prace jsem se vracela, kdyz bylo mladsi dceri 18 mesicu. Taky jsem mela vycitky svedomi, protoze se starsi dcerou jsem byla doma do 3 let, pracovala jsem z domova (u nas je MD jen rok). Ale uz jsem to proste doma nemohla vydrzet, hrabalo mi z te izolace, z neustale stejnych cinnosti, z toho ze krnim, zapominam jazyky atd. Dcerka sla nejdrive k pani na hlidani a pak do soukrome skolky, byla spolecne s tou starsi asi mesic, nez si zvykla, pak sla starsi do sveho oddeleni. Ze zacatku trochu plakala, ale nebylo to tak drasticky, jak jsem se bala. Je to sice honicka, rano nestihame, do prace chodim na pul devatkou , ac zaciname v 8 a odchazim vetsinou jako prvni. Taky je casto nemocna a to pak delam z domova a pak hlida babicka. S manzelem si to delime, jak muzem, ale ja jsem o 100% stastnejsi nez doma, pripadam si zase, ze aspon trochu normalne ziju. V praci jdu v klidu na obed, popovidam si s dospelym, aniz by mi do toho nekdo rval atd.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.