JOOOO zrovna před chvílí všici tři odjeli a vrátí se AŽ V SOBOTU!!! Božský pocit...resty nedoháním, relaxuju, koneckonců je to poslední volno, který na příští tři roky mám (za 3 týdny rodím). A taky miluju, když jdu na nákup a koupím si opravdu to co já chci, ne kombinaci toho, kdo co jí a ještě aby to bylo zdravé a pokud možno levné v tom množství co spotřebujeme. Ale stejně mi to nejspíš zítra nedá a na resty taky dojde.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.