| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To je o věku dětí a o práci, kterou dělám (dělat budeš až povyrostou)

My máme kancelář doma. U nás je naprosto nereálný mít vlastně chvíli uklizeno nebo vůbec uklízet... vytřu kuchyň, manžel jde vařit kafe... naleštím sporák, přistane dítě... a něco smaží, případně naleštím lednici nebo dvířka u linky a dítko otlapkává....

Miluju na chvíli (potřebuju rambajs, TV, muzika... cokoliv) .... ale když náhodou jsou pryč všichni, mám ten moment ráda, protože konečně ... můžu lítat po bytě s hadrem, prachovkou, luxem, vytíradlem, nikdo neprotestuje, nikdo nešlape, neremcá, nepřekáží..... UKLIZENO NALEŠTĚNO... a pak přistanou.

Uklizeno vydrží tak den :-))

Jinak mi ke štěstí stačí pozdní večer (jsem noční tvor)...nejen na potlach tady i na práci, většina klientů to zařízne mezi 6-7 večerní a přestane zvonit telefon.... výjimky máme... pak zase ty, co .. pracují brzo a v 6 ráno se ptají na cosi, většina chápe, že v 6 ráno jsem fakt autopilot.....

Nemám ráda prázdný tichý klidný byt, ale to je daný životním stylem. Pokud si vezmu knížku a fakt zalehnu nebo zasednu.... selektivně neslyším, ruch kolem je kulisa.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.