jj, může.. mám letitou zkušenost.. mě letos bude 30 a mívám víceméně pravidělně zelené rýmy.. teď to kurýruju homeopatikama.. když začnu za včasu jak se mi to rozjíždí coryzalií.. a ještě je i rhyno.. cosi ty sou přímo na alergickou, tak se mi to zastaví za dva dny anerozjede do zelena.
Když s tím ale nic nedělám.. tak mám zelenou rýmu snad během dvou dnů.. a trápí mě pak pěkně dlouho, většinou nutno antb.. na ORL i alergologožka mi to říkala, že to je kvůli těm pylům.. a tak.. že na to pylaři dost trpí.. mám v dutinách i nějaké polypy, ty mi právě momentálně léčí tím alwamysem, nebo jak se to jmenuje... asi se to dá i jinak, ale momentálně kojím a ještě chvíli kojit chci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.