| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahojky

Lei tak to je moc dobře že je Martínek hodný , asi ho máš opravdu za odměnu, však jste se taky chvilku načekali. To jsi dobrá že zvládáš pracovat i při malém dítěti, kdyby byl řvoun, tak by to asi neělo, to je fakt. Prosímtě , mám dotaz , nebo když to bude vědět kdokoli z vás tak napište. Já jsem v tomhle taky blbá , njn. Vraceli mi nějaké daně, cca 5 tisíc. Ale já to nechápu, když jsou děti psané na manžela jakto, že mám ty peníze ? nebo podle čeho se to dělá ? daně mi dělala firma, ale já jsem fakt tupá na tohle. Manžel je OSVČ a do ted byly děti psné na něho, nebo já fkat nevim. Mohl by jste mě někdo zasvětit trošku ? Jestli můj dotaz zní hloupě tak se nezlobte, přeci jen mě už chvilku znáte.
Milko jo vzpomínám si , myslím že jsi to tu psala. To je fakt kámoška dobrá, to bych ji taky půjčila kdybych věděla že ji končí spoření a že to ví i manžel. Dneska mi volala a brečela mi do telefonu, prý jestli bych ji nemohla půjčit 5 tisíc, achjo. Je to na mě docela psycho nátlak , kdbych ji neznala jako bezproblémovou holku, tak bych to do ní neřekla. Fakt byla v pohodě, oba mají práci, jedno dítě, tak nechápu kam ty peníze dala.
Pře 15 lety se ji zabila máma skokem z 9 patra, zjistilo se, že je to gemblerka a byla zadlužená, bojím se aby se situace neopakovala, černé myšlenky určitě má. Jako bych měla být její poslední šance. Říkala jsem ji at se svěří manželovi, aleona za boha nechce, nevim proč. On platí 9 hypotéku a proto ji nechtějí dát v žádné bance konsolidaci, musel by u toho být manžel a to ona nchce, tak nevim jak ji poradit co s tím. Jak tohle všechno dopadne,to teda nevim. Slíbila jsem ji půjčit alespon 2 tisíce,díky daním, ale poprat se s tím musí ona sama.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.