Firsty děkuji, asi to tak bude, začala jsem dělat až od srpna, díky. a jak se máš ? chodíš ted cvičit ? já jsem týden necvičila a už to na sobě cítím, musím zase zabojovat. dneska jsem se měřila , tak v cm úbytek mám , na váhu ne. doprčic já chci dát dolů blbých 5 kilo a ono to nejde a nejde.
Dnes mám odpolední, máme tu chlapi, nahazují garáž a konečně bude hotovo. Já mám už týden hnusný kašel, tak proto se mi do ničeho nechce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.