Dipsi - ráda pomůžu. Tohle jsou věci, kterýma bych se mohla živit kdyby se mi to chtělo detailně nastudovat. Což se mi nechce, protože to v práci nepotřebuju, ale kdybych měnila práci, tak bych možná zase potřebovala.
Mám se pracovně - jsou z toho unavená a otrávená, protože toho je u nás na jednoho člověka naloženého opravdu hodně. Tento týden jsem cvičit nebyla - nedávno jsem zase začala, ale zase jaksi skončila, musím se do toho pořádně opřít. Ale jestli zhubnu to teda nevím, nechce to jít dolů a nechce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.