| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dipsi, to je mazec, je sice hrozné, že je kamarádka v nouzi,ale zřejmě se do ní dostala sama. Mě taky domů furt chodí nabídka platebních karet a že si je můžu hned vzít a použít na cokoli třeba do -30 000, ale já tyhle nabídky hned hážu do koše. Kamarádka si asi myslela, že když si jednu vezme a utratí,že to splatí, pak si možná vzala další, aby to s ní splatila a nepovedlo se, holt peníze se hodily tu a tam no a tak to šlo furt dokolo až do několika karet a teď chce, abys jí z toho průšvihu pomohla. Otázkou je, jak by to dopadlo a vzhledem k tomu, že s pěti kartama takhle hospodařila, tak asi špatně a to určitě pro tebe. Jsem ráda, že ses rozhodla do toho nejít. Zřejmě už je na kamarádku vyvíjen nátlak ze strany bank, když už tě prosí o 9 tisíc půjčit. Nevím nevím, zkus jí teda půjčit třeba ty 2 tisíce,ale abych ti řekla pravdu, myslím si, že už je neuvidíš... Ale toť můj názor. Spíš bys s ní měla promluvit a domluvit jí, že by to měla říct manželovi a měli by to začít nějak rozumně řešit. Protože pokud se to ten muž dozví, jakože se to dozví,protože jestli ona nezplatí dluh, tak ji budou tak dlouho urgovat až na to on přijde, tak určitě bude u nich doma horší situace, než kdyby mu to řekla sama. Nevím no, je to hrozný, taková situace. Teď hlavně, aby si nic neudělala. Ale věř tomu, že i kdybys jí půjčila víc, tak jí tím nepomůžeš.

Firsty jak mluvíš o tom vrácení daně, tak to si může vyřídit každý kdo nepracuje že? My to dostáváme každý rok, manželova účetní z práce nám to vždy vyřídí a říkala, že spousta lidí o tom ani neví, že to jde. Já to loni poradila bráchovi a dostali 35 000, byli šťastní jak blechy :-). A my už letos taky dostali.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.