Přidat odpověď
U nas to samy, Adamek taky strasne tvrde spi, nevzbudi ho proste nic. Mame i enureticky alarm, celej panelak je vzhuru, jak to rinci, a Ada vesele chrni. U nas je teda problem v drazdivem mechyri. Pije dost malo, jen treba 750 ml za den a vycura to na 8x, coz dr. rikala, ze by v jeho veku mel tak na 2x. V noci se pocura taky cca 2x. Meby to nevadilo, at si klidne chodi v noci na zchod kolikrat chce, ale proste se nevzbudi. Vyplnovali jsme mikcni kartu -tam se zapisuje, kolik vypije a kolik vycura a podle toho na to dr. usoudila. Dostal leky, zatim je bere neco pres mesic a zda se, ze se to trochu zlepsuje, ale nevim, co se stane, az je vysadime. Podle sono vysetreni je vsechno v poradku.
Dr. rikala, ze by si taky mel nechat vysetrit nosni mandli, jakou to ma spojitost, to nevim, pry neco s tim tvrdym spanim. A kdyby tohle nepomolo, tak jeste pujde na vysetreni nejakych chlopnicek (zdrobnelina od chlopni) v penisu - jestli je ma nebo ne, mit je nema, to pry ma hodne kluku s timhle problemem a muselo by se to resit operativne.
Tak jsem na to zvedava, taky jsem furt cekala, az z toho vyroste, ale uz je mu 6 a kus a furt nic. Rada bych to vyresila, nez zacne chodit do skoly.
Předchozí