Přidat odpověď
Holky, nevím jak se k tomu postavit, snad mi někdo poradí. Máme před domem hřiště s velkým pískovištěm, sídliště je malé, tak tam chodí pořád ty samé děti. Já tahám svým dětem tašku s bábovičkama, lopatkama a jinýma hračkama na písek. Problém je, že sotva tam dojdeme a oni to vysypou, tak se na ně vrhne dalších 10 děti, a všechno jim rozeberou. Moje děti jsou malé (2,4) a ty ostatní starší, takže než se rozkoukají, tak nemají nic. Snažím se jim vysvětlit, že se naši rozdělí, ale musí jim něco nechat, ale jsou jak rozjívené kobylky. Takže to vždycky dopadne tak, že naši v lepším připadě stojí a smutně koukají, jak si ostatní hrají, nebo si něco vezmou a ty starší děti jim to vyrvou zpátky, takže je tam pak buď hádka nebo řev. Jejich matky tam stojí, koukají, pokuřují nebo drbou, absolutní nezájem. A já nejsem dost průbojná, je mi blbé jim něco říkat, když si děti nedovedou zkrotit. Navíc to jsou denně ty samé děti, ty matky tam jsou, vidí, že berou ty hračky mojim malým dětem, ale nenapadne je jim je taky koupit. Stojí blbou stovku, to by snad nebyl takový problém, když ty děti jsou vesměs ve značkovém oblečení, tak předpokládám, že by je to nezruinovalo. I jsem přemýšlela, že jich nakoupím víc já, ale zase si říkám, proč mám sponzorovat celé sídliště, protože většinou se pár báboviček ztratí nebo nějaká rozbije, takže i tak pořád dokupuju. Co s tím?
Předchozí