| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

píšeš,že nikam sám odcházet nemohl. Jak nemohl? A co když tomu dítěti hrkne v bedně a prostě se sebere a půjde kousek dál a ty o něm nebudeš vědět. Nebo co když prostě toto vypozoruje nějakej úchyl, přijede si autem k hřišti tam naloží dítě do auta a frrr ... Asi moc koukám na zprávy.

Nebo spíš usuzuju ze své letní zkušenosti,kdy jsem byla s dcerou v aquaparku a máme tam dětské brouzdaliště,poměrně velké a bylo nemožné dceři stát za zadkem a hlídat ji,takže jsem stála strategicky na jednom konci brouzdaliště,dceři jsem nakázala nevzdalovat se a být pouze v brouzdališti a co myslíš? Zabrala se do hry s chlapečkem a ten chlapeček se z ničeho nic rozběhl z brouzdaliště pryč, vzal to přes takový obrovský a dlouhý můstek nad hlubokými bazény a utíkal kolem bazénů pro dospělé a moji dceru nenapadlo nic blbějšího než se za ním rozběhnout, kdykoliv ji mohla podklouznout noha a mohla spadnout do bazénu. Křičela jsem na ni, běžela za ní,ale měla velký náskok,dohnala jsem ji na úplně opačném konci aquaparku u bazénku k tobogánům. Krve by se ve mě nedořezal. Prostě tak malé dítě nemůže dávat pozor samo na sebe

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.