| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tenno, právě, že jednu dceru už mám 7,5 letou a když přijdeme na hřiště, tak ji defakto vidím jen jak pobíhá... a na konci si ji musím ulovit. Kdybych se nebála ji nechat někde samotnou, tak tam být nemusím. Mladší mě ještě potřebuje, a tak nějak už vím sama, jak mi to první dítě strašně rychle odrostlo a odrůstá a někdy si říkám, že to bylo nedávno, co byla malá... A to jsem s ní byla doma 4 roky! Mladší už měla 3 roky a možná od září půjde do školky a já se budu chystat do práce... a jsou má "mateřská" léta v čudu! A před sebou budu mít roky rokoucí, kdy budu ještě chodit do práce...
Navíc mám teď 2 kamarádky, které byly doma "na mateřské" 18 a 20 let - dělaly zázemí pro manžele, děti. Staraly se o domácnost... Děti odrostly z většiny jsou dospělé a obě až teď začaly dělat kariéru. Jedna učí na speciální SŠ a dodělává si VŠ pedagogickou a druhá učí na ZŠ a možná si taky bude ještě ke své VŠ bude dodělávat další... A člověk by si řekl, že žena, která zůstane tak dlouho doma bude úplně omezená dětmi a končí její kariéra... Myslím, že to není pravda ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.