| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já ti tu ty spidermany uváděla proto, aby bylo zjevné že kluci v téhle velikosti už jsou trochu mimo takové ty běžné apikace (tzn. vláčky, medvídci, žirafky) nedovedu si představit jediného kluka ve školce, který by tohle snesl na triku či bundě.
tzn. na bundách buď nic a jen kvalitní materiál či ušití - ale jak s tím chceš bojovat, když ti H&Mko, C&A, timbuktoo, tesko, lindex atd atd nabízí velice kvalitní bundy za ceny do 800,-.
takže jediné co zbývá nabídkou zvláštnost.
Jen za originalitu samotnou ti těžko někdo bude vděčen v případě dětí, které z toho do roka a do dne vyrostou.
no a jak vymyslet tu zvláštnost, za kterou si někdo připlatí?? no tak to je právě to, co vymyslí jen 1 ze 100.
já to tak trochu znam, neb mam hned 2 blízké známe švadleny.
koukala jsem na fler a jedinou bundu pro tenhle věk jsem našla takovou riflovou s kapucou. je fakt že tu by můj syn docela snesl. i cena ujde. ale že bych se z toho zbláznila nadšením - tak to ne.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.