Přidat odpověď
hilly,buď v klidu
já mám děti tři - jedno školní, jedno dcera adhd 4 roky a mimi které je akční jak blázen, momentálně 8,5 m ale staví se na nohy a pochoduje kolem nábytku, leze po čtyřech jak torpédo už od vánoc.
Jeho nejoblíbenější činnosti jsou vyhazování ponožek a spo´dáru staršího bráchy a rozbrakování skříně s pyžamama a tepláky ségry... rozhazuje po celém pokoji.
Potom požírá vše co na zemi najde.. papírky.. drobky.. atd.. následně se tím dáví a po podlaze zvrací :D
co bylo v jeho dosahu, vylil, rozbil.. ale naštěstí dvě starší děti se za ty dva měsíce a půl měsíce co malej stojí naučili alespoň sklenice s pitím dávat nahoru tak, aby je nevylil a lego tak, aby ho nesněd.
barvy, plastelína, pastelky a hry se odehrávají na jídelním stole, kam prťous zatím dostane jen na kraj a ne po celé ploše stolu.
Momentálně je tu taky bordel.. všude vyprané a poskládané prádlo, potřebovala bych vysát, do toho mám doma i nejstaršího - je nemocný, takže se se ségrou jen handrkujou, manžel včera sázel noviny, takže nepomohl vůbec s ničím.. takže leží i nádobí od večera - hrnce ve dřezu..
no a já teď uspala mimi a musím jít péct dort, který si objednala prababička k 85tým narozeninám a pokud to dnes neupeču a nenakrémuju.. tak jsem totálně v pytli
Do toho je venku hezky a chtěla bych s dětma mladšíma ven.. ale to uvidím.. minimálně se budeme muset cournout do obchodu.
uklidím si v klidu (no relativním s dvěma menšíma za zadkem) v sobotu, to bude nejstarší s manželem na turnaji, tak to prostě spacifikuju.
Nádobí co šlo jsem narvala do myčky, už meje, prádlo do pračky, už pere, pak to jen pověsím a nejstarší vyklidí myčku.
neřeš.. až děti budou velké, tak se ti ještě po tom bude stýskat.
Předchozí