Přidat odpověď
jj, když byly dětičky batolata visící za nohu, byl to opruz neskutečný, nikdy jsem si totiž nemyslela že budu jednou VDĚČNÁ za to, že je bude někdo zabavovat a já si budu v klidu!!! bez nikoho za zadkem třeba mýt nádobí nebo uklízet...
Teď už jsou kapku větší, takže když zavelím tak uklízí, nebo je odklidím k pohádce a už nezažívám to že na jedné straně něco udělám a na té druhé mi to robátka vrací do původního stavu...
Ovšem Mount Wash a Mount Iron teda úplně nezvládám ačkoliv mi přijde že peru furt pryč, ale to tak bylo i před dětmi. A stejně tak mě iritují "bezprizorní" věci které se prostě tak nějak vyskytly, jsou tu i onde, hromadí se, nikdo se k nim nehlásí a přitom vyhodit by se neměly... jedná se především o nejrůznější papíry - katalogy, moje učení, různé výkresy, dopisy, pozvánky, knížky a časopisy. Z těch nepapírových to jsou takové různosti že se to fakt blbě někam přifaařuje. Strašně ráda bych v tomhle chtěla umět mít pořádek ale nejde to. Věcí je vždycky víc než prostoru, než "kategorií" kam by se měly uklidit a já fakt nevím jak to uspořádat.
Předchozí