| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky, píšu jen narychlo, musím se s něčím svěřit. Před asi měsícem jsem viděla z okna zloděje, jak se vloupává do zahradní chatky, co mají sousedi před barákem, no a natočila jsem ho na video a zavolala policajty. Nepsala jsem to sem, nějak jsem to pak vypustila, no a teď mi přišlo předvolání k soudu, že mám svědčit. Myslela jsem, že mě to mine, protože manželův kamarád je kriminalista a říkal mu asi před týdnem, že díky tomu videu byl ten zloděj usvědčen, nebo spíš, že se přiznal. No a teď mi přišel dopis, že pokud se nedostavím svědčit, tak pokuta až 50 000,- nebo nějaké jiné sankce. No hrůza, bojím se, že se mi ten zloděj pak bude mstít, chtěla jsem zůstat utajený svěděk :-(. Na druhou stranu, chci, aby ve světě fungovala nějaká spravedlnost a pokud moje svěděctví pomůže usvědčit z trestného činu,tak to chci udělat, nechci se k takovým věcem chovat lhostejně,ale stejně mám strach. Co byste dělaly vy?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.