Jiřule, takhle nějak je to asi ve všech církvích. Jsou tam lidé, kterým děti vadí, který mají naopak děti za všech okolností ve společenství rádi... Já vždycky říkám jednak, že v Bibli není jen tak psané "nechte děti přicházeti ke mně..." a druhým aspektem je, že jednou to budou ty naše děti, které budou tvořit společenství... takže ohleduplnost vůči dětem je z mnoha aspektů na místě. Samozřejmě ani já nejsem kdovíjak odvázaná z toho, že tam třeba naše dítě zrovna odmítá šeptat a že se mezi sebou začnou se ségrou o něco dohadovat...(i když starší holka už většinou sedí někde jinde s kamarádkou), někdy je-li to opravdu neúnosné jdu s dcerou na chodbu či do místnosti dětí a nebo s ní jdu procházkou domů... prostě dle situace. Prostě hold děti jsou děti a Boha neobtěžují svou přítomností rozhodně a lidi by se určité ohleduplnosti měli naučit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.