Nedávno jsem to zkoušela, takovéhle úlohy bývají v různých luštitelských časopisech. Pokud tam nějaká informace nechybí, tak to jde vyluštit vždycky. Z hlavy to nedám, ale s papírem a tužkou jo. Přesněji řečeno, tuhle konkrétní úlohu jsem s dcerou luštila v excelové tabulce. Dcera chodí do 4. třídy, tak jsem jí na tom názorně demonstrovala využití jednoduchých funkcí jako změna barvy buňky, prohození sloupců apod. Byla to docela zábava.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.