| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

LORo plně s tebou souhlasím !! mám doma taky 11 ti letou dceru a denně když odjíždí do školy ji opakuji, dávej na sebe pozor , ví ode mně to co se děje dětem když se ztrati, jaké na ně číhá nebezpečí, mluvím s ni na rovinu !! říkám ji aby nestala na zastavce blízko silnice aby ji někdo nevtáhl do auta , kdyby tam auto přibrzdilo a chtělo se ji na něco zeptat tak aby ani náhodou k autu nešla blíž , když jde rondelem at se vždy připojí k nějakému dospělakovi nenápadně , nejlip k pani , to že kdyby se někde opozdila at mi určo dám sms vědět a pokud by se ji vybil mobil at mně prozvoní od někoho jineho že vždy zavolam . M8m o ni po všech těch neštěstích co se ve světě ději strach , ale vím že nebezpečí číhá všude a neubráníme se tomu, ale jak říkám dá se tomu předcházet . Dcera sice jednim uchem tam asi jako každy puberták , ale na toto tema jsem s ni několikrát mluvila a jsem si jista že ona ví že jako rodiče o ni máme strach a že by si nepřít domů nedovolila ,uf .. pardon za ten roman~;)
takže nenápadně jim to opakovat myslím neni na škodu ~j~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.