Nešla jsem jsem nikam k astrologovi, ale plodné dny jsem si zjistila podle formuáře na http://astro.wendys.cz/plodne_dny1.php Většinou astrologové vychází z toho, že je žena plodná když je měsíc ve stejné fázi jako byl v době jejího narození - takže stačí zjistit jednou a pak už je to každý měsíc stejné. Docela mě zaujalo, že mám cyklus s "měsícem" srovnaný a po různých nepravidelnostech se mi zpátky vrací tak, že ovulace se s údajně plodnými dny opravdu překrývá. nejdřív byla 21. den, po zamlklém těhotenství se přestěhovala na 14. ale pořád je ve stejné měsíční fázi. (Ovulaci jsem si určovala pár měsíců podle bazální teploty, teď už jen dle dalších znaků).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.