to mě by se to zase líbilo - pro dceru i pro mě
Zatím to je tak, že máme velké zrcadlo v chodbě na dveřích hned vedle pokojíku. A v pokojíčku má malý stolek s židličkou, na stolku asi tak 8 krabic !! s různými "šperky" a poklady, má toho hromadu, je to taková "straka", a ještě za postelí má háčky na gumičky a čelenky do vlasů. Taky přemýšlím jak bych jí to líp zorganizovala, hlavně proto že teď ten její stoleček zkrátka nemůže sloužit na malování a pořád se mi cpe do obýváku s tím (a kroutí se u nízkého stolku, přitom tamten jí je akorát). Říkala jsem si že bych brala nějakou úzkou vyšší komodu s hodně šuplíčky, pěkné tvarované zrcadlo (na mmb prodávají i zrcadla z akrylátového skla - je lehké - jakoby plastové, lepí se to na zeď a když se rozbije tak neřeže, mají to třeba ve tvaru sluníčka, motýla, kytary a tak). No a okolo háčky na ty její šmuky. Fajn by bylo mít nad tím lampičku, u nás to asi nepůjde, leda nějaká na klip a cvaknout ji nahoru na to zrcadlo,...
Přeju hodně radosti s vytvářením i s užíváním holčičího koutku (ta naše by brala vedle ještě štendr na šatky, ráda se strojí, no ale víc místa tu holt není)