| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

to mě by se to zase líbilo - pro dceru i pro mě :-)
Zatím to je tak, že máme velké zrcadlo v chodbě na dveřích hned vedle pokojíku. A v pokojíčku má malý stolek s židličkou, na stolku asi tak 8 krabic !! s různými "šperky" a poklady, má toho hromadu, je to taková "straka", a ještě za postelí má háčky na gumičky a čelenky do vlasů. Taky přemýšlím jak bych jí to líp zorganizovala, hlavně proto že teď ten její stoleček zkrátka nemůže sloužit na malování a pořád se mi cpe do obýváku s tím (a kroutí se u nízkého stolku, přitom tamten jí je akorát). Říkala jsem si že bych brala nějakou úzkou vyšší komodu s hodně šuplíčky, pěkné tvarované zrcadlo (na mmb prodávají i zrcadla z akrylátového skla - je lehké - jakoby plastové, lepí se to na zeď a když se rozbije tak neřeže, mají to třeba ve tvaru sluníčka, motýla, kytary a tak). No a okolo háčky na ty její šmuky. Fajn by bylo mít nad tím lampičku, u nás to asi nepůjde, leda nějaká na klip a cvaknout ji nahoru na to zrcadlo,...
Přeju hodně radosti s vytvářením i s užíváním holčičího koutku (ta naše by brala vedle ještě štendr na šatky, ráda se strojí, no ale víc místa tu holt není)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.