| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

myslím že mě trénuje můj syn. Za měsíc mu budou tři a miluje otázky a to i opakovaně. Každé ráno se u stolu ptá kdo má dneska svátek (máme na stole kalendář). Takže to přečtu, probereme jestli někoho takového znám nebo ne, a pak se mě během dne minimálně 5x zeptá kdo má dneska svátek :-) a to už obvykle není u stolu a nemůžu nahlédnout, takže lovím v paměti, už jsem se celkem vytrénovala, takže mě Alzheimer jen tak nedostane :-) Jo a starší zase ráda pexeso a puzzle, takže to mi taky provětrává závity. Krom toho teda chodím do školy, konkrétně v sobotu bych ráda udělala zkoušku ze sociální psychologie, ale ty pojmy tam mi přijdou tak brutálně nezapamatovatelný, že nevim nevim....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.