Přidat odpověď
Inspiroval mě jeden příspěvek u článku s mateřskou/rodičovskou, že její větší dcera už je ve věku, kdy si začíná všímat, co ostatní holky ve škole nosí.
Mám dcerku, 4 roky, která si všímá, co kdo nosí snad od té doby, co se narodila. Doma detailně vím, co která holčička měla na sobě, jaké trička s obrázkami, sukýnky, šatičky, pyžámka, čelenky, sponečky... doma se obléká tak 3x denně, vždy, aby ji to ladilo (dle jejího vkusu),, sponky musí být tak a tak, pokud chybí ta určitá sponka, tak hledá jak divá (a někdy podle jejího křiku soudím, že i všichni naši sousedi - ale jen někdy :) do školky se parádí, neoplývám penězi, většina věcí je za malý peníz, ale mám štěstí na věci, a jsou fakt pěkné, a pěkně zkombinovatelné, vypadají hezky. Často se ptám, po kom to dítě je, jsem pravý opak, jsem v tom nějak flegmoš, a její tatínek neváhal chodit doma s tričkama fakt hodně na donošení. Prostě se dcerka neustále parádí a dokáže básnit o tričku holčičky, které viděla v ten den, celý den, dokonce jsem ji přistihla, že mluví nejednou ze spaní "růůůžovééé chrrrr s proužkamiiiii chrrrr" "šatičkychhhrrrr s písmenkyyyychrrrrr" :)). Jakmile jedna holčička má čelenku, která se ji líbí, dokáže celé dny o ní mluvit, jaká je nádherná (ta čelenka :) Máte to taky tak?
Předchozí