| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no moje, taky čtyřletá od roku miluje vše růžové (měla hromadu věcí po bráchovi a btratrancích, hezkých nezničekých, bohužel jí ale neastačili, něco nosí po klukách ráda, ale většinu jsem rozprodala a nakupuju postupně růžové..
nejlepší kombinace je růžová s koníkem nebo poníkem o sponkách ani nemluvím, do školky zatím nechodí, ale všímá si co holčičky mají.. a i esi se jí to líbí.
Dle jejích slov je její oblíbená barva světle růžová.
Po kom je netuším - věci kupuju použité po balíkách nebo občas nějaký ten kousek v sekáči.

Minulý týden dostala nové tepláky - první nové tepláky - jak jinak růžové a s myškou minnie.
Peníze by i byly, ale mě je líto to vyhazovat.. ona hodně maluje a dost věci zaplácá od lepidla a barviček.
Naštěstí věci jako bundy, a kombinézy zatím po kukách nosí bez řečí, takže se mi dochovají ještě pro nejmladšího a nemusím je pořizovat v růžových tonech.

Taky nevím po kom je, já růžovou nerada.. ale musím uznat, že jí vylože sluší, je to malá drobná blondýnečka.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.