| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No já právě nemám tak vyhraněný názor na to plácnutí, nebavíme se o bití, bavíme se o plácnutí, a jestliže dvouleťák, předpokládám, že je z většiny s mamkou, prostě neposlechne a utíká na silnici a vysvětlování nepomůže, pomůže plácnutí, nebude běhat na silnici, protože je již uvědomělý dvouleťák, který pochopil, že silnice je nebezpečná, jednoduše nepůjde na silnici, protože by potom mohlo následovat plácnutí. Efekt je splněn. Z mého pohledu je to paráda, nevběhne mi na silnici a to že nechápe, že je to nebezpečné neb se mi to nepodařilo mu vysvětlit extra neřeším, protože prostě ve třech čtyřech letech už dokáže pochopit, proč na tu silnici nesmí. Tvůj úhel pohledu chápu zrovna tak, já jí doopravdy taky nebiju, plácnutí bych mohla spočítat na jedné ruce, ale nepřipadá mi, že bych kvůli plácnutí byla špatná máma s máslem na hlavě ani že by to nutilo mé dítě lhát.
Co bych dělala v případě permanentních lží nevím, je to zapeklité, já bych to dítko bafla a šla s ním k psychogovi a asi se řídila jeho radou. Lhát bych ho ale takhle nenechala, ikdyž jsou to zatím úsměvné nesmysly.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.