| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak o tomhle vím svoje - 3x snaha, ale věk na odplenkování přijde sám a řekla bych den ze dne.

Zralost se pozná, že se dítě nechá pobíhat bez plinky a když udělá potřebu a všimne si toho, tak je čas na učení, ale když se ani nijak nepozastaví, tak je zbytečné se nějak strasovat.

Prvního syna jsem na hrnečku "mučila" od 8.m. - teda jen velice krátce - opřeného zády o sebe s nožičkama nad hrnečkem a s vypuzovacím reflexem - říkala jsem eeee a on se vždy vykakal, ale já na něm poznala kdy čurá, kdy kaká. Po vyspání jsem ho dávala, ale ne nějaké vysedávání - měl ohromnou radost, když něco měl v hrnečku. Takhle se nám dařila každá stolice - látkovala jsem ob.čč, tak to byla ohromná pomoc. Od roku byl bez plinek, ale střídala se období, kdy vůbec nebvěděl, že nějakou potřebu dělá a kdy vyžadoval jít na WC. Pak se narodil brácha a on si sám donesl plinku a že chce taky....a bylo po zázraku. Plinku na noc měl ještě ve 4.letech, ale spává do dnes velice tvrdě a když se probudí, tak neví kde je a i když má7.tak musí mít nočník u postele....

Druhému se tak strašně líbili látkovky, na které jsem přešli s nej¨maldším synem a noc se všemy 3, že jak došel z Mš, LEHL NA POSTEL A CHTĚL PLINKU A DO TÉ I DĚLAL POTŘEBY A SÁM SI ŘÍKAL O PŘEBALENÍ......pak si vzal vzor ze staršího bráchy a už plinky sám nechtěl ani na noc...

A nejmladší - to přišlo taky uplně samo až tedy po2 roku - asi 2,5, ale i v noci bez plinek.

Treninkovky jsem nakoupila snad tehdy všechny dostupné druhy, ale prostě velkou nehodu nepoberou asi žádné. jen asi BUmle - kde se teda dává vlastní nějaká vkládačka jsou to takové ty kalhotkové vlňáčky - ale to je v podstatě plína.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.