Ahojky holky.
Tak včera byla svatba.Počasí nám vyšlo,ženich ani já jsme se nesložili ani jsme se nerozmysleli a neutekli
Nicméně byl to krásný-stresující den.
Ale,že bych do toho šla znova se říct nedá.šaty byly hezké díky Aiše 4.mi i držely děkuji Ali,ale připadala jsem si trochu kýčovitě i když jsem se snažila mít jednoduché šaty,ale stejně oproti ostatním svatebčanům jsem byla jak pěst na oko.Má to tak být,že nevěsta jde poznat,ale jednou to stačilo
Co se mi moc líbilo tak,že když jsme jeli na obřad a pak i na hostinu tak jsem koukala na ty malé holčičky jak čekají,že zahlídnou nevěstu a vzpoměla jsem si jak jsem u té cesty stála já a čekala
po obřadu byl oběd,ženich dostal ocelovou kouli na nohu všichni jsme se vyfotili pojedli jsme polívku z jednoho talíře,ale protože jsem měla fakt hlad a ta polívka byla výborná moc nadšená jsem nebyla
nejlepší bylo když jsem se převlíkla a konečně najedla
hosté byli super hlavně k večeru občas někdo zabloudil občas někdo zmizel a posléze se někde ze křoví vynořil sem tam se něco vylilo,rozbilo,poblilo,ale nakonec to bylo super odpoledne a vlastně super celý den