On to Kudlo ví,já se ke klukovi chovám normálně,povídám si s ním,každou chvíli ho i někam beru s mýma dětma,kdeco mu koupím a když začne dělat něco co nemá,tak zvýším hlas a řeknu mu že to nesmí a proč,ale on si z toho stejně nic nedělá.On není zvyklý poslouchat doma a neposlouchá ani mě.Jediná možnost je přerušit s ním styk a dělat že ho neznám,ale já ho mám ráda,to by mě zas mrzelo kdybych ho musela takhle odstříhnout.A mám ho ráda ale to chování mi vadí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.